• Det er mye godt jeg kunne skrevet om Gry og den hjelpen jeg har fått, så jeg skal fatte meg i korthet: Før jeg traff Gry var jeg ofte veldig sliten og hadde lite energi, jeg slet også med konsentrasjonen. Fra Gry fikk jeg gode kostholdsråd og e-lybra bioresonans behandling. Jeg kjente fort at dette gjorde meg godt og energien kom raskt tilbake. Hvis jeg sto fast eller lurte på noe, sendte jeg en sms til Gry som raskt tok kontakt med meg. Jeg opplevde å bli godt ivaretatt og kan anbefale Gry videre.

    Winnie Støylen, Ålesund
  • Gry er svært relasjonsorientert og gavmild på alle plan! Hun er uselvisk, ærlig, utstråler trygghet og erfarenhet og har en enorm omsorg for andre mennesker. Hun er også veldig positiv,  harmonisk og glad person med en mye humor og får andre mennesker til å trives i hennes nærvær.

    ​Grete, 46
  • Madelene har i flere år blitt mobbet og dette har lett til kraftig depresjon og angst. De 2 siste årene på ungdomsskolen var vanskelig og hun kuttet seg mye og ofte. For meg som mamma har dette vært veldig tungt. Jeg har tidligere mistet et barn i krybbedød og min største frykt i livet er at det skal skje noe med et av mine andre barn. Hun har gått til Bupa 1-2 ganger per uke, fått akupunktur mot depresjon og hormonforstyrrelser, og hun har fått behandling fra Gry med E-Lybra. Det vi ser og hva Madelene selv opplever er at hun har fått et mer stabilt humør, hun har lettere for å velge det som er bra for henne og hun har åpnet seg mer til oss i familien. Hun deler oftere sine innerste tanker og sin sorg, hvilket gjør at det blir lettere for henne å håndtere de nedturene hun får. Depresjonen har tatt seg ut i et enormt sinne og aggresjon, og hun hadde et kraftig utagerende humør. Dette har vi nesten ikke merket noe av siden hun påbegynte behandlingen med E-Lybra. Depresjonen viser seg fortsatt og angsten kommer innimellom, men hun kjenner det igjen litt før nå, og kan da ta handlinger i tide for å gjøre det enklere. Men det kraftige sinnet har ikke vist seg på måneder og hun sluttet å kutte seg etter bare ca 2 måneder med behandling. Jeg som mamma og også Madelene er dypt takknemlig for den hjelpen Madelene har fått fra Gry med disse behandlingene. Jeg anbefaler absolutt å prøve dette som behandling. For meg har det handlet om å velge å prøve litt forskjellige behandlinger som jeg beskrevet over, og jeg har valgt på grunnlag av tillit av behandler og for å kunne hjelpe mitt barn til å lettere håndtere det som er vanskelig. Gry er en varm person og hun har stor omsorg for andre mennesker. Hun har et stort hjerte og et dypt ønske om å kunne hjelpe. Tusen hjertelig takk til deg Gry for den hjelpen vi har fått fra deg <3

    Johanna Westin, Sandefjord
adminReferanser