Jeg heter Gry Dalen og jeg er din Personlige Helse Inspirator

Jeg er en kvinne født i tyrens tegn i 1964. Vokste opp med mor, far, lillebror og lillesøster på en liten plass utenfor Oslo. Min far var gartner og fra jeg var ganske liten måtte jeg hjelpe til med å snitte tulipaner, prise roser, luke osv. Jeg solgte blomster og planter både i gartneriet, fra blomsterbutikk og på torget, noe jeg synes var kjempegøy.

Urter og planter har en fantastisk aroma og lukt. Det ga meg gode fornemmelser og gå i drivhusene og kjenne på alle de gode luktene. Etter som jeg ble eldre skjønte jeg at urter og planter og blomster også hadde sterke iboende virkestoffer i seg.

Først i voksen alder så jeg nytteverdien av urtene og plantene i form av kosttilskudd og virkning via eteriske oljer og aromaterapi. Jeg tok utdanning som aromaterapeut, og senere også en 4 årig Biopat og Urte utdanning. I tillegg til det har jeg tatt en Nlp-coach utdanning over 1,5 år.

I flere år har jeg også drevet helsekostbutikker og ren økologisk mat, kosttilskudd og alt av rene giftfrie velvære produkterer er også noe jeg brenner for. Idag har jeg valgt å bruke produkter som kun tilbyr økologiske og 100 % rene produkter uten noen tilsetningsstoffer eller parabener av noe slag. Info: http://grydalen.theorganicleaders.com

Jeg brenner også for å hjelpe andre og er lidenskapelig opptatt av hva maten vår inneholder samt hva våre personlige spa og velvære produkter inneholder. Jeg unngår kjemiske stoffer i den grad det er mulig.

Flere i min nærmeste familie har dødd altfor tidlig av alvorlige sykdommer.Så dette med å ta vare på meg selv og min egen helse er viktig for meg. Jeg brenner også for å hjelpe andre og er lidenskapelig opptatt av maten vi spiser og hva den gjør med oss.

Som 5 åring utviklet jeg allergi mot gress, blomster og pollen samt migrene. Jeg fikk også andre mer alvorlige sykdommer og måtte opereres flere ganger, først som 12 åring og senere i voksen alder. Idag har jeg kunnskapen til å se at det var en sammenheng mellom maten jeg spiste og hva dett gjorde med min helse.

Det gjør meg ydmyk og glad å kunne gjøre en forskjell og kunne være med på å endre et annet menneske sitt liv ved bla.  kostendring. En god prat og andre ting jeg bistår med (e-lybra bioresonans) for å oppnå en helhetlig balanse og harmoni er også med på å skape denne endringen.

Jeg har jobbet med kostveiledning i mange år så jeg har lang og bred erfaring. Jeg har også holdt kurs i «gluten, melkefri og sukkerfri mat».

adminOm Meg